Laat je trainen door Margot

Margot Boeklagen is ruim 25 jaar werkzaam als consultant en trainer in vrijwel alle Microsoft Office toepassingen. Door haar jarenlange ervaring weet ze veel van Microsoft en kent zij talloze handige tips en trucs uit de praktijk en kan deze op een interessante manier overbrengen.
 

Trainer Margot Boeklagen

Microsoft Word is één van de bekendste en meest gebruikte softwarepakketten. Veel gebruikers werken al jaren met Word maar gebruiken slechts een beperkt aantal mogelijkheden en functies. Een veel gehoorde opmerking tijdens de training is "had ik deze cursus maar eerder gevolgd, dat had mij vele uren bespaard".

Ik merk dat sommige gebruikers problemen hebben met bijvoorbeeld opsomming en nummering, omdat ze de werkwijze van het pakket niet begrijpen. Een simpele tip geeft meestal de oplossing. Tijdens de training leer je de ongekende mogelijkheden van Word en zal je deze op de juiste manier leren gebruiken.

Het doceren van Word trainingen vind ik leuk omdat de meeste opdrachten en functies in Word makkelijker uitgevoerd kunnen worden dan veel cursisten denken. Dit kan het opmaken van een tabel zijn, het maken van wisselende kop- of voetteksten of het versturen van een nieuwsbrief op naam per e-mail aan alle klanten. De cursisten zien al snel het gemak en de toepasbaarheid en worden enthousiast omdat ze weten dat de training uiteindelijk veel tijdwinst en betere resultaten zal opleveren.

Dit zorgt ervoor dat het geven van trainingen hetgeen is wat ik na 25 jaar nog steeds met heel veel plezier doe."

 
Margot Boeklagen heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan als trainer bij de overheid, zorginstellingen, bedrijfsleven en financiële & zakelijke dienstverlening. Dit zorgt ervoor dat zij veel tips en trucs kent om werkzaamheden efficiënter te laten verlopen en ze weet dit goed over te brengen op de cursisten.