Word III: Tips en Tricks voor Word Power Users

Wil je echt alle ins en outs van Word weten? Of wil je nog sneller met Word kunnen werken? Deze training laat je de ongekende mogelijkheden van het pakket zien.

Natuurlijk heb je al ontelbaar veel Word-documenten gemaakt. Maar dat neemt niet weg dat er nog veel tijdbesparende technieken zijn waarmee je sneller en efficiënter met Word kan werken. Naast de vele tips en tricks zal er ook aandacht besteed worden aan het automatiseren van je document door o.a. gebruik te maken van bouwstenen, autocorrecties en macro’s. Hoofd- en subdocumenten zullen ervoor zorgen dat een extreem groot document makkelijk bewerkbaar wordt.


Neem contact op

 

Onderwerpen

  • Heel veel tips!
  • Sneltoetsen en hotspots
  • Documenten vergelijken en combineren
  • Bouwstenen maken en gebruiken
  • Autocorrecties instellen
  • Citaten, bibliografieën en bronvermeldingen
  • Hoofd- en subdocumenten
  • Sjabloon maken met stopcodes
  • Introductie in macro’s
 

Voor wie?

Deze 1 daagse cursus Word III: Tips en Tricks voor Word Power Users sluit aan op de module Word I: Basis Plus en Word II: Vervolg tekstverwerkingsvaardigheden. De training is speciaal voor ervaren gebruikers die alle mogelijkheden van Word optimaal willen benutten. Deze opleiding is een goede voorbereiding op de MOS-certificering (Microsoft Office Specialist).
 

De trainers

De cursus wordt verzorgd door ervaren trainers, waaronder Margot Boeklagen.
 

Wat levert het op?

Heel veel tijdwinst en professionele documenten.
Na afloop van de cursus kan je als vergevorderde gebruik maken van alle tekstverwerkingsvaardigheden die het pakket Microsoft Word je biedt.
 

Voorkennis

Je hebt een redelijke kennis van- en ervaring met Word. Onderwerpen behandeld in Word I: Basis Plus en Word II: Vervolg tekstverwerkingsvaardigheden worden als bekend verondersteld.

Software

De training is geschikt voor iedere Word gebruiker die met versie 2007, 2010, 2013 of 2016 werkt. In de training werken we met versie 2016 van Word.
 

Cursusvormen

De cursus wordt incompany gegeven.
 


Neem contact op

3 garanties bij de Word Academy

Bij ‘de specialist’ mag je wat extra’s verwachten.
Daarom geven we 3 garanties die geen enkel ander opleidingsinstituut durft te geven: Lees meer over onze unieke garanties.